Vakar Londone įvykusiuose 2013 m. „International Financial Law Review“ (IFLR) Europos apdovanojimuose SORAINEN buvo pripažinta „Metų advokatų kontora Baltijos šalyse“ už patirtį konsultuojant sudėtingiausiuose ir inovatyviausiuose sandoriuose Baltijos šalyse praėjusiais metais. SORAINEN šį apdovanojimą pelno ketvirtą kartą ir yra vienintelė tokį rezultatą pasiekusi advokatų kontora Baltijos šalyse nuo pastarųjų įtraukimo į IFLR apdovanojimus 2008 m.

„Tai jau dvyliktas regioninis apdovanojimas nuo kontoros įkūrimo pradžios, patvirtinantis mūsų komandos ekspertiškumo tęstinumą. Mūsų teisininkų patirtis, kūrybiškumas ir paslaugų kokybės valdymas yra didžiausia mūsų teisinės praktikos vertybė, kuri akivaizdžiai pasiteisina teikiant teisinę pagalbą didelės pridėtinės vertės sandoriuose“ – komentuoja Tomas Kontautas, SORAINEN Lietuva partneris, Bankų ir finansų praktikos grupės vadovas.

IFLR apdovanojimus pelniusi 2009, 2010 ir 2012 m., šiemet SORAINEN buvo įvertina už šiuos sandorius: teisės ir mokesčių konsultacijas išleidžiant pirmąją (175 mln. vertės) Lietuvos Respublikos obligacijų emisiją Šveicarijos frankais; teisines konsultacijas viename didžiausių ir sudėtingiausių finansavimo projektų Baltijos šalyse per jų nepriklausomybės laikotarpį – teikiant paskolą suskystintų dujų terminalo laivo-saugyklos statybai; kompleksinę teisinę pagalbą „Creditstar“ grupei, restruktūrizuojant obligacijas, sudarant susitarimus dėl bendrų užtikrinimo priemonių, išleidžiant naują obligacijų emisiją ir gaunant kreditą Estijoje.

IFLR, priklausantis „Euromoney Legal Media Group“, yra vienas įtakingiausių tarptautinių leidinių, daugiau nei 20 m. leidžiamas įmonių teisininkams ir finansų rinkose dirbantiems advokatams. Kasmet rengiamuose IFLR Europos apdovanojimuose įvertinamos pirmaujančios advokatų kontoros Europoje už konsultacijas sudėtingiausiuose ir novatoriškiausiuose tarptautiniuose sandoriuose paskolų, akcijų ir kapitalo rinkų, projektų finansavimo, restruktūrizavimo, įmonių įsigijimų ir susijungimų srityse. IFLR apdovanojimai teikiami remiantis advokatų kontorų pateikta informacija ir klientų, įmonių teisininkų bei tarptautinėse finansų institucijose dirbančių finansų specialistų vertinimais.

Dar kartą pelniusi IFLR pripažinimą, SORAINEN išlieka daugiausia apdovanojimų ir didžiausią tarptautinį pripažinimą pelniusia advokatų kontora Baltijos šalyse. Be IFLR apdovanojimų 2009, 2010, 2012 ir 2013 m., SORAINEN buvo pripažinta „Metų advokatų kontora Baltijos šalyse“ „Financial Times“ ir „Mergermarket“ surengtuose Europos įmonių susijungimų ir įsigijimų apdovanojimuose 2008 ir 2012 m., taip pat tarptautinio teisės žinyno „PLC Which lawyer?“ surengtuose advokatų kontorų apdovanojimuose 2009 ir 2010 m.

Panašūs įrašai