Lietuvos verslo konfederacija kviečia teikti paraiškas ir dalyvauti „Metų paslaugos“ apdovanojimuose. Šiuo konkursu siekiama skatinti Lietuvos įmones kurti konkurencingas, inovatyvias, aukštos pridėtinės vertės paslaugas, atitinkančias šiandienos rinkos ir vartotojų poreikius.

Konkurse gali dalyvauti visos Lietuvoje registruotos įmonės. Dalyvių paraiškos bus skirstomos į atskiras kategorijas pagal sektorius, pavyzdžiui, informacinių technologijų ir telekomunikacijų, finansų ir finansinio tarpininkavimo, transporto ir logistikos, mažmeninės prekybos, medicinos ir sveikatinimo, teisės, švietimo ir mokymo, mokslo tiriamųjų darbų, turizmo, inžinerijos, viešųjų ryšių, energetikos  ir pan.

„Metų paslauga“ bus renkama atsižvelgiant į sėkmingą paslaugos poreikio identifikavimą ir jos pritaikymą rinkoje, paslaugos unikalumą ir inovatyvumą (pvz. technologiniai, intelektiniai sprendimai, kt), jos funkcionalumą, konkurencinius pranašumus lyginant su analogiškomis arba panašiomis paslaugomis bei galimybėmis konkuruoti Lietuvos ir užsienio rinkose. Taip pat bus atsižvelgiama į efektyvumo rodiklius (pvz. rinkos dalies padidėjimas, įmonės pelno augimas, eksporto apimčių padidėjimas, kt.) bei į vartotojų pasitenkinimą.
Kartu su metų paslaugos konkursu skelbiamos ir dvi specialiosios nominacijos: „Metų vadybos inovacija“ ir „Intelektualiausia darbo vieta“. Planuojama, kad šie apdovanojimai taps kasmetiniai.

2013 m. nominantus rinks vertinimo komisija, kurią sudaro: LVK prezidentas Valdas Sutkus, LVK viceprezidentė, advokatų kontoros LAWIN partnerė Dovilė Burgienė, LVK prezidiumo narys, „VRP Hill + Knowlton Strategies“ valdybos pirmininkas Mykolas Katkus, advokatų kontoros SORAINEN vadovaujantis partneris Laimonas Skibarka, nepriklausomas atstovas Mindaugas Glodas, prof. Asta Pundzienė, Kauno technologijos universiteto mokslo prorektorė, Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūros (MITA) direktorius Arūnas Karlonas ir Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos direktorius Feliksas Petrauskas.

Paraiškos priimamos iki lapkričio 25 dienos. Nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti š. m. gruodį Lietuvos verslo konfederacijos renginyje.

Paraiškas dalyvauti ir konkurso sąlygas galite rasti čia: http://lvk.lt/lt/apdovanojimai/metu-paslauga

Panašūs įrašai