Ši konferencija rengiama, ruošiantis artėjančiam Pasauliniam interneto valdymo forumui 2010 (angl. Internet Governance Forum –  IGF), kuris vyks 2010 m. rugsėjo 14 – 17 d. Vilniuje. 

Data: 2010 m. gegužės 19 d. (13:00-16:00)
Vieta: Seimo rūmai, Gedimino pr. 53,Vilnius
Konferencijos  tikslas: pristatyti  Jungtinių Tautų Generalinio Sekretoriato ir partnerių Lietuvoje  rudenį organizuojamą aukščiausio lygmens tarptautinį renginį.
Forumo organizatoriai, svečiai  iš užsienio ir Lietuvos, aptars šio tarptautinio renginio reikšmę, tęstinumą, poveikį  bei naujas perspektyvas Lietuvos ir pasaulio interneto industrijai bei informacinės visuomenės plėtrai.  
Pagrindinis renginio svečias: p. Markus Kummer, Pasaulinio interneto valdymo forumo Vykdantysis koordinatorius.

Pasaulinis interneto valdymo forumas   – tai  Jungtinių Tautų Generalinio Sekretoriato valdoma platforma, kurios pagalba  politikos formuotojai,  verslo, visuomeninių organizacijų atstovai, ekspertai iš įvairių pasaulio šalių siekia dialogo pagrindiniais interneto valdymo klausimais,  skatinant interneto saugumą, stabilumą, plėtrą. Forumas kasmet pritraukia apie 1,5-2 tūkst. dalyvių iš daugiau nei 100 valstybių.
Daugiau informacijos: www.intgovforum.org

Dalyvavimas renginyje nemokamas
Registracija į renginį iki gegužės 17 d. el. paštu: info@icclietuva.lt  Prašome nurodyti savo vardą, pavardę ir atstovaujamą organizaciją/įmonę. (Įėjimas į Seimo rūmus su leidimais, su savimi būtina turėti asmens dokumentą)

Konferencijos programa pridedama

Panašūs įrašai