„LIETUVA: JŪSŲ VARTAI Į EUROPĄ“


Rugsėjo 21 d., 2012 Čikaga, JAV

Renginį globoja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė 

Renginys, į kurį kviečiami JAV ir tarptautinių kompanijų atstovai, jau turintys arba dar ieškantys verslo ryšių su Lietuva, besidomintys investavimo galimybėmis, taip pat užsienyje gyvenantys lietuvių kilmės verslo ir mokslo atstovai ir pirmaujančios Lietuvos įmonės. Forumo tikslas – pristatyti Lietuvą, kaip patikimą verslo partnerį ir patrauklią šalį investicijoms, esančią strategiškai svarbioje geografinėje pozicijoje, turinčią didžiulį mokslinį, intelektinį ir profesinį potencialą.  

Forume bus pristatomi šie svarbiausi akcentai:

LIETUVOS EKONOMIKOS APŽVALGA. Sėkmingai susidorojusi su visą pasaulį krėtusia ekonomine krize, Lietuva šiuo metu yra saugus uostas Europoje, vis dar kovojančioje su esminiais ekonominiais sunkumais.    

LIETUVOS INVESTICINIS KLIMATAS. Pastaraisiais metais į Lietuvą žengė nemažai didelių tarptautinių kompanijų, kurios sėkmingai vysto savo veiklą šalyje. Bus pristatomi pagrindiniai verslo vystymo Lietuvoje privalumai, kuriuos iliustruos JAV kompanijų, investavusių Lietuvoje, SĖKMĖS ISTORIJOS

LIETUVOS POTENCIALAS KURTIS TARPTAUTINIAMS PASLAUGŲ CENTRAMS.  Nemažai tarptautinių kompanijų jau atrado privalumus, kuriuos teikia paslaugų centrai, įkurti Lietuvoje. Jie leidžia taupyti kaštus ir išlaikyti aukščiausius kokybės reikalavimus. Sėkminga patirtis iš pirmų lūpų.  

Geriausia, ką gali pasiūlyti POTENCIALIAUSI LIETUVOS VERSLO SEKTORIAI. Pirmaujančios įmonės, kompetentingiausi specialistai, inovatyviausi sprendimai šiuose sektoriuose:
           Informacinių technologijų ir telekomunikacijų
           Biotechnologijų 
           Aukštos pridėtinės vertės gamybos

Visa, paminėta aukščiau, nebūtų įmanoma be TINKAMOS LOGISTIKOS. Interaktyvus Lietuvos potencialo logistikos srityje pristatymas. 
Lietuvos įmonės, norinčios prisistatyti daugiau nei 100 JAV ir tarptautinių kompanijų atstovų auditorijai, pademonstruoti savo paslaugas, produktus, bendradarbiavimo potencialą, ieškančios užsienio investuotojų, kviečiamos jungtis prie verslo delegacijos, vykstančios į Čikagą dalyvauti Pasaulio lietuvių ekonomikos forume. 
Daugiau informacijos
Kristina Lukošiūtė
El. p: kristina@lvk.lt  
Tel. +370 5 212 1111
Mob. + 370 685 00084
Organizatorius
 
Partneriai
                                   

                      LIETUVOS RESPUBLIKOS       LIETUVOS RESPUBLIKOS
                             AMBASADA VAŠINGTONE     GENERALINIS KONSULATAS
                                                                                          ČIKAGOJE
  
 
Informaciniai rėmėjai
       
   
Lietuvos prekybos misijos organizatorius
 
2013-aisiais Pasaulio lietuvių ekonomikos forumas vyks Lietuvoje. Pasižymėkite datą! Liepos 4 – 5 d. 

Panašūs įrašai