Jau penktus metus Lietuvos verslo konfederacija organizuoja socialinę iniciatyvą verslui „Aš myliu savo įmonę“ ir skelbia 2017 metų registracijos pradžią!

Sėkminga įmonė sunkiai įsivaizduojama be atsidavusių, savo darbą vertinančių bei mylinčių darbuotojų. Siekdami stiprinti Lietuvos įmonių mikroklimatą, gerinti darbuotojų ir darbdavių santykius, ugdyti darbuotojų lojalumą ir komandinę dvasią, projekto organizatoriai kviečia visas Lietuvos įmonės priimti iššūkį ir parodyti visuomenei vidinę organizacijos kultūrą, puoselėjamas vertybes ir kuriamas įmonės tradicijas.

Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Valdas Sutkus teigia: „Intelektuali, kūrybiška ir inovatyvi darbuotojų komanda – tiesiausias įmonės kelias į sėkmę, tačiau tam, kad puikūs darbuotojai būti suinteresuoti dirbti įmonėje, svarbu ne tik finansinės paskatos, bet ir atmosfera kolektyve, santykiai su darbdaviu. Dėl šios priežasties vis daugiau įmonių investuoja į darbuotojų tobulėjimą bei organizacijos vidinės kultūros puoselėjimą“. Valdo Sutkaus įsitikinimu, konkursas „Aš myliu savo įmonę“ – puiki proga Lietuvos įmonėms parodyti teigiamą organizacinę kultūrą,  puoselėjamas vertybes bei socialinį atsakingumą, gerinti organizacijos įvaizdį. 

Konkurso „Aš myliu savo įmonę“ patirtis rodo, kad kasmet projekto gretas papildo vis daugiau entuziastingų įmonių, o dalyviai sugeba nustebinti savo kūrybiškumu ir originalumu.

2016 metais „Aš myliu savo įmonę“ konkurse dalyvavusios įmonės pergalės siekė įvairiai, atskleidė ne tik kasdienybę, kurioje netrūksta humoro ir šypsenų, bet ir pasiryžo atlikti šuolį parašiutu. Nugalėtojais penkiose kategorijose pagal įmonės dydį (XS, S, M, L ir XL) savo kategorijose tapo: „Vaiduokliai“, „Makalius“, „Ruptela“, „Vilniaus Duona“, „Lidl Lietuva“ ir LR Valstybės kontrolė. Savo balsą dalyvėms atidavė daugiau nei 25 tūkst. darbuotojų, o dėl mylimiausios įmonės titulo varžėsi 60 kompanijų.

Norėdami dalyvauti projekte šiais metais, darbuotojai savo meilę įmonei turi išreikšti sukurdami iki 2 min. trukmės filmuką, atspindintį meilę savo darbui ir įmonei, kuris bus talpinamas oficialiame „Aš myliu savo įmonę“ puslapyje.
Visi kompanijų darbuotojai, norintys prisijungti prie projekto ir meilę savo darbovietei parodyti viešai, kviečiami registruotis iki rugsėjo 29 dienos adresu www.myliusavoimone.lt

Panašūs įrašai