Šalies verslininkai kviečiami susipažinti su galimybėmis Indijos rinkoje. Lietuvos ekonominės plėtros agentūra (LEPA) ir Tarptautiniai prekybos rūmai ICC Lietuva gegužės mėn. 20 d. organizuoja konferenciją ,,Verslo galimybės Indijos rinkoje – ekonominiai, politiniai ir kultūriniai aspektai".

Konferencijos metu bus aptarti Indijos rinkos ekonominiai, kultūriniai ir politiniai aspektai, Lietuvos bei Indijos santykiai, apžvelgta Lietuvos verslo patirtis Indijos rinkoje, planuojami Lietuvos-Indijos bendradarbiavimo projektai.

Renginyje dalyvaus Indijos ambasadorius Lenkijos Respublikoje, Indijos ambasados ekonomikos patarėjas, patirtį Indijos rinkoje turintys ekspertai iš Jungtinės Karalystės prekybos ir investicijų skatinimo agentūros bei Paryžiaus pramonės prekybos ir amatų rūmų, taip pat LR užsienio reikalų ministerijos, Lietuvos verslo atstovai.

Dėl detalesnės informacijos prašome kreiptis į LEPA Tarptautinės prekybos plėtros departamento projektų vadovę Jeleną Suchodumcevą, tel. (8-5) 219 4317 arba el. paštu jelena.suchodumceva@lda.lt.

Panašūs įrašai