Renginys sėkmingai įvyko.

Maloniai kviečiame į Eversheds Saladžius ir Eversheds Sutherland kolegų Latvijoje ir Estijoje organizuojamą internetinį seminarą apie valdybos narių ir vadovo asmeninę atsakomybę Baltijos šalyse.

Tai nemokamas renginys, skirtas įmonėms, turinčioms arba planuojančioms turėti bendrovės valdybą, o taip pat valdybų nariams ir įmonių vadovams.

Kompetentinga, profesionali ir subalansuota valdyba yra tvirtas pagrindas kiekvienai įmonei. Su kokiais iššūkiais susiduria valdybos nariai ir kaip sumažinti galimas rizikas? Kokia atsakomybė už įmonei padarytą žalą? Kokios apsaugos priemonės turėtų būti taikomos siekiant sušvelninti valdybos narių ir įmonės vadovo asmeninės atsakomybės riziką.

Nuotolinio renginio metu bus apžvelgti įstatymų apibrėžtus įsipareigojimai, teismų praktika nustatant ir vertinant padarytą žalą Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Patarsime, kaip sumažinti asmeninę valdybos narių ir įmonės vadovo asmeninės atsakomybės riziką.

Pranešėjai:

  • Agris Bitāns, vadovaujantysis partneris, Eversheds Sutherland Bitāns, Latvija
  • Maivi Ots, vadovaujančioji partnerė, Jüri-Karl Leppik, vyresnysis advokatas, Eversheds Sutherland Ots & Co, Estija
  • Arnoldas Jokūbaitis, vyresnysis advokatas, Eversheds Saladžius, Lietuva

Renginys nemokamas.
Renginys vyks anglų k.
Registracija: https://app.livestorm.co/eversheds-sutherland/board-members-liability-and-how-to-mitigate-it?type=detailed

Kiti renginiai