2009 m. spalio  14 d. Prezidiumo posėdžio sprendimu  į Lietuvos verslo konfederaciją|ICC Lietuva įstojo du nauji nariai – UAB "SICOR Biotech" ir Tarptautinė agropramonininkų asociacija.

 Rekombinantinius biofarmacinius preparatus kurianti, gaminanti ir parduodanti UAB "SICOR Biotech" yra "SICOR Inc." (JAV) kompanijos padalinys. UAB "SICOR Biotech" — Geros gamybos praktikos (GGP) standartus atitinkanti gamykla yra skirta veikliosioms vaistinėms medžiagoms gaminti, panaudojant tam tikslui rekombinantinių mikroorganizmų ir žinduolių ląsteles.  Kartu su didelį mokslinį potencialą turinčiu mokslo skyriumi tai yra įmonės pagrindas strateginiams planams įgyvendinti.

Tarptautinė agropramonininkų asociacija tarpininkauja  Lietuvos verslininkų eksporto į Rusiją procedūrų palengvinimo srityje. Asociacija, bendradarbiaudama su Rusijos valstybės institucijomis, tarp jų – fitosanitarijos tarnybomis, taip pat su didelėmis tenykščio sodininkystės ir gėlininkystės verslo asociacijomis, padeda Lietuvos verslininkams patikimai bendradarbiauti su Rusija.

Prezidiumo metu Hay Group atstovai atliko pristatymą "Atlyginimų rinkų tyrimai – svarbus įrankis įmonių ir savininkų vadovams”. Kviečiame susipažinti su Hay Group Aukščiausio lygio vadovų atlyginimų rinkos tyrimu bei tyrimo produktų užsakymo forma, kurioje susidomėję klientai gali rasti daugiau informacijos apie produktų apimtis.

Panašūs įrašai