Didžiausios Baltijos šalyse advokatų kontoros LAWIN Vilniaus biuro partnerių gretas metų pradžioje papildė naujas partneris – advokatų kontoroje nuo 1998-ųjų dirbantis teisininkas Marius Juonys. Naujasis partneris dirba LAWIN Prekybos ir komercinės veiklos praktikos grupėje ir vadovauja šios grupės Konkurencijos, viešųjų pirkimų ir PPP pogrupiui.

„Prie LAWIN partnerių ką tik prisijungusio advokato karjeros kelias – puikus pavyzdys, kaip auga talentai mūsų kontoros viduje. Mariaus Juonio indėlis į kontoros veiklą nuo pat jo darbo pradžios buvo juntamas ir ypatingai svarbus. Tikime, kad šis puikus konkurencijos ir viešųjų pirkimų teisės ekspertas padės mums dar labiau stiprinti santykius su šių sričių teisės paslaugomis besinaudojančiais klientais ir prisidės prie kontoros veiklos plėtros“, – teigia LAWIN vadovaujantysis partneris Rolandas Valiūnas.

Marius Juonys turi 12 metų profesinę patirtį, yra dalyvavęs darbo grupėse ar joms vadovavęs rengiant įvairius su konkurencijos teise susijusius Lietuvos teisės aktus ir koncepcijas, įstatymų projektus, mokslines-tiriamąsias studijas. Teisės ekspertas taip pat yra parašęs nemažai teisinių straipsnių, bendradarbiavęs rengiant keletą knygų, „Baltic Management Institute“ įgijęs Tarptautinio verslo administravimo magistro laipsnį. Marius Juonys taip pat yra Vilniaus Universiteto Teisės fakulteto, kuriame dėsto konkurencijos teisę, lektorius.

„Partnerystė LAWIN advokatų kontoroje neabejotinai yra iššūkis ir atsakomybė. Kita vertus, džiaugiuosi įgydamas daugiau galimybių prisidėti prie klientams patrauklios ir pridėtinę vertę kuriančios advokatų kontoros vystymo. Tikiuosi patenkinti tiek partnerių, tiek klientų lūkesčius“, – sakė Marius Juonys.

LAWIN šiuo metu dirba 28 partneriai: trylika partnerių Lietuvoje, aštuoni Latvijoje ir septyni Estijoje.

Panašūs įrašai