Didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO interneto ZEBRA paslaugų klientai nuo kovo gali naudotis dviem papildomomis paslaugomis „Laiko kontrolė“ ir „Saugykla“. Daugelis klientų naujosiomis paslaugomis vienerius metus galės naudotis be papildomų mokesčių.
TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, daugiau nei pusė vaikus auginančių TEO klientų yra išreiškę norą turėti galimybę leisti naudotis vaikams internetu tik tam tikru metu. „Tad „Laiko kontrolė“ padės besirūpinantiesiems, kad vaikams užtektų laiko ne tik internetui, bet ir kitiems užsiėmimams“, – teigė N.Ivanauskas.
Naujoji paslauga leis nustatyti tam tikras valandas, kai internetas turėtų neveikti, pavyzdžiui, kai vaikai turės ruošti namų darbus. Nustatyti bei keisti šį laiką itin paprastai ir greitai galima savitarnos svetainėje „Mano TEO“.
Interneto ZEBRA paslauga „Saugykla“ leis itin saugiame serveryje laikyti iki 300 GB duomenų – tiek vietos užimtų maždaug 100 tūkst. nuotraukų ar iki 100 valandų trukmės filmuotos medžiagos. Naujoji paslauga leis išsaugoti svarbius duomenis kompiuterio gedimo ar vagystės atveju, ji taip pat taps papildomu virtualiu kompiuterio disku, kai pritrūks turimojo talpos.
TEO klientų apklausos rodo, kad dėl vietos duomenims kompiuterio kietajame diske laikyti nerimauja beveik keturi penktadaliai klientų, o kas penktam teko patirti nepatogumų dėl jų praradimo.
Patogiai perkelti failus į serverį galima naudojant interneto naršyklę ar į kompiuterį įdiegus specialią programą. Dar kovą TEO pasiūlys išmaniesiems telefonams bei planšetiniams kompiuteriams pritaikytas programėles (angl. application).
Daugiau informacijos apie internetą ZEBRA ir naująsias paslaugas – tinklalapyje http://internetas.zebra.lt.
Apie TEO LT, AB
TEO teikia integruotas telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugas Lietuvos gyventojams ir verslui. Ilgametę patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė itin didelį dėmesį skiria paslaugų kokybei ir klientų poreikiams. Maždaug 68 proc. TEO akcijų valdo telekomunikacijų bendrovė „TeliaSonera AB“. TEO akcijomis prekiaujama „NASDAQ OMX Vilnius“ vertybinių popierių biržoje.

Panašūs įrašai