Didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO klientai už visas bendrovės suteiktas paslaugas nuo šiol galės sumokėti naudodamiesi atsiskaitymo sistema „Viena sąskaita“. Naujovė privatiems TEO klientams leis atsiskaityti kartu su įvairiais kitais mokesčiais paprasčiau, greičiau ir pigiau.
TEO Aptarnavimo kanalų plėtros departamento direktoriaus Renaldo Radvilos teigimu, „Viena sąskaita“ taps dar vienu klientams patogiu būdu sumokėti už paslaugas. „Maždaug ketvirtadalis TEO klientų šiuo metu jau naudojasi tiesioginio debeto paslaugomis, dar maždaug trečdalis moka naudodamiesi elektroninės bankininkystės sistemomis“, – teigė R.Radvila.
Norėdami pradėti mokėti per sistemą „Viena sąskaita“, TEO klientai turės užsiregistruoti tinklalapyje www.vienasaskaita.lt. Iš jos klientai bus nukreipti į savitarnos svetainę „Mano TEO“, o iš ten duomenys pateks į „Vieną sąskaitą“ apmokėti.
Besinaudojantiesiems sistema „Viena sąskaita“ nereikia patiems rinkti, rūšiuoti ir atskirai apmokėti įvairių kas mėnesį gaunamų sąskaitų – už juos tai padaro sistema. Ji į vieną dokumentą surenka daugumą kas mėnesį gaunamų sąskaitų ir leidžia vienu pavedimu atsiskaityti už sunaudotą vandenį, šildymą, dujas, elektrą ir kitas paslaugas, taip pat apmokėti namų bendrijų, telekomunikacijų, kabelinės televizijos, namų apsaugos, vaikų darželių, muzikos mokyklų ir kitas sąskaitas.
Bendrovės „Viena sąskaita“ generalinis direktorius Darius Kriukas įsitikinęs, kad klientai, pradėję naudotis šia sistema, sutaupys laiko ir nešvaistys pinigų įmokų ar pavedimų komisiniams mokesčiams. „Surinkdami sąskaitas sumažiname rūpesčių dėl jų apmokėjimo, taip pat pateikiame detalią informaciją, kiek išleidžiama paslaugoms ir kaip kinta jų kainos“, – sako D. Kriukas.
Paslaugos „Viena sąskaita“ kaina yra 40 centų už kiekvieną į bendrą sąskaitą įtrauktą paslaugų teikėją. Didžiausia galima šios paslaugos kaina yra 3 litai – jei per sistemą apmokamos 8 ar daugiau sąskaitų, paslauga vis tiek kainuos tik 3 litus.
Internetu nesinaudojantys TEO klientai už paslaugas ir toliau galės mokėti bankų bei Lietuvos pašto skyriuose, „Lietuvos spaudos“ kioskuose, prekybos centruose „Maxima“, loterijos „Perlas" terminaluose ir kredito unijose, kurios yra Lietuvos centrinės kredito unijos narės.
Daugiau informacijos apie atsiskaitymo sistemą „Viena sąskaita“ – tinklalapyje www.vienasaskaita.lt.
Apie TEO LT, AB
TEO teikia integruotas telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugas Lietuvos gyventojams ir verslui. Ilgametę patirtį telekomunikacijų versle turinti bendrovė itin didelį dėmesį skiria paslaugų kokybei ir klientų poreikiams. Maždaug 68 proc. TEO akcijų valdo telekomunikacijų bendrovė „TeliaSonera AB“. TEO akcijomis prekiaujama „NASDAQ OMX Vilnius“ vertybinių popierių biržoje.

Panašūs įrašai