DATA: 2012 m. gegužės 25 d. (13:00 – 15:30)
(Registracijos pradžia 12:30)

VIETA: Viešbutis Artis Centrum Hotels, Liejyklos g. 11/23, Vilnius

Sparčiai ir dažnai kintančios ekonominės sąlygos įtakos turėjo ne tik verslo augimui ar sunkumų verslui atsiradimui, bet ir verslo ginčų specifikai. Dažnėja ginčų tarp įmonių, ginčai tampa sudėtingesniais, kinta jų sprendimų metodai. Natūralu, kad tai turi įtakos ginčų valdymui ir įmonių reputacijos valdymui. Seminare susipažinsite su naujausiais konfliktų valdymo pokyčiais Lietuvoje, bus pateikiami praktinių ginčų valdymo patarimų. 

Renginio metu bus pristatomi tyrimo rezultatai apie konfliktų valdymo pokyčius, įvykusius stambaus verslo sektoriuje per pastaruosius kelerius metus, ir apžvelgiamos išryškėjusios tendencijos. Šio tyrimo išvadose atsispindi naudinga informacija, padėsianti įmonėms planuoti ir sėkmingai valdyti konfliktų sprendimą tiek teisinėmis, tiek viešųjų ryšių priemonėmis. Taip pat bus aptariami pagrindiniai teisiniai stambių konfliktų veiksmingo valdymo principai ir jų praktinis taikymas Lietuvos versle. Antroje seminaro dalyje aptariamas viešųjų ryšių priemonių taikymas konfliktų sprendimo laikotarpiu. Pranešime bus apžvelgiami pastarojo meto verslo ir gyventojų konfliktai bei komunikacija jų metu, aptariami Lietuvoje ir užsienyje kilusių komunikacijos krizių pavyzdžiai. Analizuosime, kas padeda ir kas kliudo konfliktų metu, diskutuosime, ko galime pasimokyti iš analizuotų incidentų.

SEMINARO PROGRAMA (parsisiųsti .pdf formatu)


12.30 – 13.00    Registracija
13.00 – 14.00    Verslo konfliktų teisinio valdymo tendencijos ir principai

Dr. Rimantas Simaitis,  advokatų kontoros „Raidla Lejins & Norcous“ asocijuotas partneris, Vilniaus Universiteto Teisės fakulteto lektorius, docentas

14.00 – 14.20    Kavos pertrauka

14.20 – 15.10    Konfliktai su visuomene: interesų derinimas, informacijos valdymas ir socialinė atsakomybė
Mindaugas Ardišauskas, komunikacijos konsultantų agentūros „VRP | Hill & Knowlton“ vykdantysis direktorius

15.10 – 15.30    Klausimai ir diskusija

DALYVIO MOKESTIS:
– 170 Lt ne nariams (PVM įskaičiuotas);
– 136 Lt Lietuvos verslo konfederacijos tiesioginiams nariams (PVM įskaičiuotas);


Registracija: el. paštu kristina@lvk.lt iki 2012 m. gegužės 22 d.
Tel. pasiteiravimui: (8 5) 212 1111
(Registruojantis prašome nurodyti dalyvio vardą, pavardę, pareigas, atstovaujamą įmonę ir kontaktus)


Partneriai


 

Panašūs įrašai