„Who’s Who Legal“, Tarptautinės advokatų asociacijos (IBA) oficialus tyrimų partneris, kasmetiniuose apdovanojimuose paskelbė LAWIN pirmaujančia advokatų kontora Lietuvoje ir Latvijoje (tyrėjai kol kas nereitinguoja Estijos advokatų kontorų). Šiais metais geriausios advokatų kontoros titulas (Law Firm of the Year 2012) LAWIN suteiktas jau penktus metus iš eilės.

„Who’s Who Legal“ išskiria ir reitinguoja tik pirmaujančius teisininkus kiekvienoje praktikos srityje, o savo vertinimus grindžia nepriklausomo šešis mėnesius trunkančio tyrimo duomenimis, kuriuos sudaro atsiliepimai iš praktikuojančių teisininkų, klientų ir kitų šios srities ekspertų. Įrašo šiame leidinyje nusipirkti negalima, jame įvardijami tik tie teisininkai, kurie aukščiausiai įvertinami pagal „Who’s Who Legal“ nepriklausomo tarptautinio tyrimo kriterijus.

LAWIN partneriai sulaukė ypatingų įvertinimų iš savo kolegų ir klientų, todėl leidinys išskyrė juos net 16 kartų penkiose praktikos srityse. LAWIN teisininkai šiame leidinyje buvo dažniau minimi nei teisininkai iš kitų Baltijos šalių advokatų kontorų.

„Who’s Who Legal” vyriausiasis redaktorius Callum Campbell teigia: “LAWIN dirba labai daug gerai vertinamų teisininkų ir tai rodo, kad ši kontora gali pasiūlyti labai profesionalias paslaugas įvairiose srityse. Dėl to mums labai malonu dar kartą pripažinti šią kontorą lydere Lietuvoje ir Latvijoje“.

Šie apdovanojimai yra skiriami atsižvelgiant į įvairius veiksnius, įskaitant bendrus atsiliepimus, gautus atliekant tyrimą, ankstesnių tyrimų rezultatus, ir bendrą palankių vertinimų sumą.

Nugalėtojai oficialiai skelbiami „The International Who’s Who of Business Lawyers 2012“ – leidinių rinkinyje, kuriame skelbiamos ir visos atskiros „Who’s Who Legal“ publikacijos. Šis rinkinys leidžiamas birželį ir apima 31 praktikos sritis ir daugiau kaip 100 šalių. Leidinių rinkinys platinamas nemokamai tūkstančiams konsultavimo paslaugas teikiančių įmonių bei privačiai praktikuojantiems teisininkams iš viso pasaulio. Visą informaciją galima rasti interneto svetainėje www.WhosWhoLegal.com, kur ji atnaujinama kasdieną.

„Who’s Who Legal“ yra oficialus Tarptautinės advokatų asociacijos (IBA) ir strateginis „ARBA (American Bar Association) Section of International Law“ tyrimų partneris.

Panašūs įrašai