Arbitražo diena 2012:  Komercinio Arbitražo įstatymo naujovės

Renginio vieta: LR Teisingumo ministerija, Gedimino pr. 30, Vilnius
Data: 2012 m. lapkričio 20 d., 13.00 – 18.00 val.

 

Vilniaus komercinio arbitražo teismas, bendradarbiaudamas su Lietuvos Respublikos teisingumo ministerija bei Lietuvos verslo konfederacija, kviečia visus teisės specialistus bei besidominčius arbitražo Lietuvoje tendencijomis ir aktualijomis į konferenciją „Arbitražo diena 2012: Komercinio arbitražo įstatymo naujovės“. Konferencijos metu ne tik bus pristatytas naujasis Komercinio arbitražo įstatymas, lanksčiau reglamentuojantis komercinio arbitražo procedūrą, bet ir aptariami kiti su arbitražu susiję probleminiai klausimai.

Skaitovai:Konferencijos dalyviai išgirs Komercinio arbitražo įstatymo naujos redakcijos rengėjų pranešimus, pristatant pakeitimus. Diskusijose dalyvaus Lietuvos aukščiausiojo teismo, LR apeliacinio teismo bei Vilniaus apygardos teismo teisėjai, teisės profesoriai, praktikuojantys arbitrai.

Temos diskusijai:
•    Arbitruotinumo samprata;
•    Arbitrų skyrimo pagrindai ir tvarka;
•    Teismo pagalba arbitražo procese;
•    Arbitražo procesas;
•    Arbitražinis susitarimas;
•    Laikinosios apsaugos priemonės arbitražo procese.
Įmonių teisininkams, advokatams, teisėjams ir visiems besidomintiems arbitražu.

 Skirta: Įmonių teisininkams, advokatams, teisėjams ir visiems besidomintiems arbitražu

Registruojantis prašome nurodyti dalyvio vardą, pavardę, pareigas, atstovaujamą įmonę ir kontaktus ne vėliau kaip iki 2012 m. lapkričio 12 d. Registruokitės: faksu (8 5) 278 43 63 arba el. paštu: r.racko@arbitrazas.lt
 
Dalyvavimas nemokamas. Dalyvių skaičius ribotas.

PROGRAMA

 

Panašūs įrašai