PASAULIO LIETUVIŲ EKONOMIKOS FORUMAS PLEF 2013
Globalūs ekonomikos iššūkiai: Lietuvos atsakas

2013 m. birželio 3 d., Vilnius, Litexpo
 
Unikalus pasaulio lietuvių ekonomikos renginys, sujungiantis sėkmingiausias tarptautinės karjeros asmenybes, užsienyje vystančias savo verslą, vadovaujančias korporacijoms ar kuriančias pasaulinio lygmens inovacijas.
 
Į forumą atvyksta  lietuvių kilmės verslo vadovai, verslininkai, kūrėjai, sėkmingos asmenybės įvairiose srityse  iš JAV, Jungtinės Karalystės, Kinijos, Rusijos, Estijos, Belgijos, Prancūzijos ir kitų šalių. Forumas sutrauks per 1000 dalyvių, siekiančių pasidalinti globalia verslo ir valdymo patirtimi.
 
Kartu su Lietuvos verslo, valdžios lyderiais bus ieškoma atsakymų, kaip Lietuvos ekonomikai konkuruoti pasaulyje, išnaudojant  šiandienos globalius iššūkius ir galimybes įvairiose verslo bei ekonomikos srityse. Forume tarptautiniai pranešėjai  pristatys  globalios ekonomikos ir Lietuvos makroekonomines prognozes, bus ieškoma atsakymų, kaip sėkmingai auginti verslą, ieškoti globalių rinkų, kur ir kaip investuoti.

Vienos dienos PLEF dalyvio mokestis: 350 LTL + PVM (105 EUR)
Lietuvos verslo konfederacijos nariams siūloma 10 % nuolaida dalyvio mokesčiui. Registruojantis, įveskite nuolaidos kodą: LVKmember

Kiekvienas PLEF dalyvis gauna iki 25 % nuolaidą dalyvauti Forum ONE!*

PLEF yra konferencijos Forum ONE su seru Ričardu Bransonu, kuri vyks birželio 1-2 dieną, partneris. Kviečiame prisijungti į įžanginę PLEF diskusiją Forum ONE metu.

PLEF PRANEŠĖJAI           
BILIETAI             
DAUGIAU

 

Organizatoriai

                              

Panašūs įrašai