Didžiausias tarptautinis raštinės reikmenų žurnalas „OPI“ („Office Products International“) įtraukė didžiausią raštinės reikmenų platintoją Baltijos šalyse „Officeday“ į 2013 m. pasaulio 100 įtakingiausių biuro reikmenų didmeninės ir mažmeninės prekybos įmonių sąrašą.

„OPI TOP100“ sąrašas buvo sudarytas iš įtakingiausių, perspektyviausių ir pažangiausių raštinės produktų didmenininkų iš viso pasaulio.
„Officeday“ yra pirmoji šios srities bendrovė Baltijos šalyse, gavusi tokį aukštą įvertinimą. „Šios sėkmės iš esmės pasiekėme dėka strateginio aljanso sutarties. Dokumentas neseniai buvo pasirašytas tarp „Officeday“ ir Europos didžiausios biuro reikmenų didmeninės įmonės „Lyreco“ – dėl tarptautinio bendradarbiavimo ir klientų aptarnavimo, užtikrinant geriausią aptarnavimą Baltijos šalyse“ – sako „Officeday“ generalinis direktorius Lietuvoje Tomas Mačernis.

„Iki šiol „OPI“ savo straipsniuose dažnai nerašydavo apie Baltijos šalis. Daugiausia dėl to, kad šiame regione nėra daugiau ar mažiau reikšmingos tarptautinės konkurencijos. Bet ši situacija pasikeitė pasirašius partnerystės sutartį tarp „Lyreco“ ir „Officeday“, – rašo „OPI“ žurnalas – „nepaisant mažo dydžio ir tik 6,5 mln. bendro gyventojų skaičiaus (maždaug tiek, kiek jų yra Rio de Žaneire). Tai stebėtinai sudėtingas regionas su 3 skirtingomis valiutomis ir bent keturiomis kalbomis. „Officeday“ pavyko įsikurti visose trijose šalyse, o tai, be abejonės, yra didelis pasiekimas.“

„OPI“ žurnalas yra vienas iš didžiausių raštinės reikmenų pramonės šakos žiniasklaidos šaltinių pasaulyje, turintis daugiau nei 50 000 skaitytojų 110-yje šalių. Savo straipsniuose „OPI“ daugiausia dėmesio skiria pramonės ir rinkos analizei, pagrindinėms pramonės vystymosi tendencijoms, finansinėms naujienoms ir makroekonominėms perspektyvoms.

Biuro reikmenų lyderis „Officeday“ yra didžiausia pramonės įmonė Baltijos šalyse, siūlanti klientams kanceliarines prekes ir raštinės produktus, biuro įrangą ir baldus, taip pat biuro prekių kompleksinius sprendimus.
„Officeday“ grupė buvo įkurta sujungus kelias bendroves Baltijos šalyse. Nepaisant ekonominių problemų, kurios kartu su ekonomikos krize pasiekė įmones 2009 m., taip pat didžiulį – apie 40% pardavimų sumažėjimą, 2012 m. „Officeday“ pavyko padidinti pajamas 6%. Šiuo metu „Officeday“ dirba daugiau nei 200 darbuotojų, įmonė turi daugiau nei 4000 m2 ploto centrinį sandėlį Rygoje, 8 „Officeday“ priklausančias ir 14 franšizės parduotuves Lietuvoje ir 2 mažmeninės prekybos parduotuves Latvijoje.
„Officeday“ yra didžiausia šios srities bendrovė Baltijos šalyse. „Officeday“ pardavimų apyvarta 2012 metais sudarė 21 milijoną eurų.

Panašūs įrašai