Data: lapkričio mėn. 21 ir 27 d. (9:00 – 16:30)
Vieta: Viešbutis „Artis Centrum Hotel", Liejyklos11/23, Vilnius

Pakeiskite įsisenėjusius elgesio standartus savo įmonėje, kurie trukdo siekti organizacijos tikslų ir kurti vieningas vertybes. Seminaro metu susipažinkite su Abipusio mokymosi metodu, kuris padės Jums pažaboti neigiamas emocijas ir panaudoti jas informacijos pasikeitimui, organizacijos naudai.
Harvardo universitete išvystytas Abipusio mokymosi metodas padarė didžiulę įtaką vadyboje, iš esmės pakeisdamas požiūrį į žmonių ir organizacijų santykius, organizacinę elgseną ir mokymąsi. Metodas yra plačiai taikomas ir žydų valdomose organizacijose, kur yra praktikuojamas atviras bendravimas įvairiose įmonės grandyse, vengiama išankstinių nuostatų, autoritetų baimės.

Seminaro metu sužinosite kaip:

  •  Turi komunikuoti aukščiausio lygio vadovai grupėje;
  •  Nevengti sunkių pokalbių ir probleminių situacijų;
  •  Konfliktus paversti produktyvia priemone įvairiapusiam organizacijos tobulėjimui;
  •  Skatinti darbuotojų atsakomybę už atliekamus darbus, jų lojalumą organizacijai;
  •  Mokytis vieniems iš kitų ir taip skatinti inovacijas;
  •  Imtis efektyvių veiksmų ir tinkamų sprendimų stresinių situacijų metu;

Seminaras vyks dvi dienas su savaitės pertrauka, todėl dalyviai turės galimybę įgytas žinias patikrinti praktikoje, įsigilinus į jų specifines individualias situacijas, surasti tinkamiausius sprendimo būdus.

Lektorius:
Gražina Mongirdienė įmonių ir organizacijų vystymo konsultantė, studijavo automatikos inžineriją KTU ir įgijo magistro laipsnį bei profesijos edukologijos magistratūroje VGTU. Paskutiniuosius septynerius metus dirbo tarptautinėje kompanijoje mokymų vadove. Turi dešimties metų konsultavimo patirtį. Gražinos kompetencijos sritys yra įmonių vystymas, strateginis planavimas, strateginė informacijos ir strateginė personalo vadyba. Gražina padeda įmonėms įvykdyti didelio masto pokyčius, suteikdama praktines konsultacijas, vesdama mokymus bei įgyvendindama įmonės vystymo programas.

DALYVIO MOKESTIS:
– 850 Lt + PVM—ne Lietuvos verslo konfederacijos nariams
– 790 Lt + PVM—Lietuvos verslo konfederacijos tiesioginiams nariams
Antram asmeniui iš tos pačios įmonės taikoma 10 proc. nuolaida.

Daugiau informacijos apie seminarą rasite: ČIA

Registracija internetu: ČIA

 

Panašūs įrašai