Baigėsi paraiškų „Metų paslaugos“ konkursui teikimo terminas. Primename, kad šiuo konkursu siekiama skatinti Lietuvos įmones kurti konkurencingas, inovatyvias, aukštos pridėtinės vertės paslaugas, atitinkančias šiandienos rinkos ir vartotojų poreikius.

Iš viso gauta beveik 40 paraiškų. Daugiausia jų sulaukta iš IT, energetikos, mokslo, sveikatingumo, statybų, logistikos, bankininkystės ir teisinių paslaugų bendrovių.
„Metų paslauga“ renkama atsižvelgiant į sėkmingą paslaugos poreikio identifikavimą ir jos pritaikymą rinkoje, paslaugos unikalumą ir inovatyvumą (pvz. technologiniai, intelektiniai sprendimai, kt.), jos funkcionalumą, konkurencinius pranašumus lyginant su analogiškomis arba panašiomis paslaugomis bei galimybėmis konkuruoti Lietuvos ir užsienio rinkose. Taip pat bus atsižvelgiama į efektyvumo rodiklius (pvz. rinkos dalies padidėjimas, įmonės pelno augimas, eksporto apimčių padidėjimas, kt.) bei į vartotojų pasitenkinimą.
Kartu su metų paslaugos konkursu paskelbtos ir dvi specialiosios nominacijos: „Metų vadybos inovacija“ ir „Intelektualiausia darbo vieta“.
„Metų vadybos inovacijos“ apdovanojimas skiriamas už inovatyvų vadybos sprendimą, kuris didina įmonės veiklos efektyvumą ir našumą, mažina veiklos kaštus, didina paslaugų ir prekių kokybę, skatina darbuotojų motyvaciją ir pan. Dėl nominacijos „Metų vadybos inovacija“ varžosi keturi pretendentai.
„Intelektualiausios darbo vietos“ apdovanojimas skiriamas už technologiškai ir intelektualiai aprūpintą darbo vietą, kuri leidžia kurti aukštos pridėtinės vertės paslaugas ir produktus, didina įmonės ir jos teikiamų paslaugų konkurencingumą vietinėse ir tarptautinėse rinkose, skatina bendradarbiavimą su mokslo institucijomis ir yra saugi darbuotojui. Dėl „Intelektualiausios darbo vietos“ varžosi penki dalyviai.

2013 m. nugalėtojus rinks vertinimo komisija, kurią sudaro: LVK prezidentas Valdas Sutkus, advokatų kontoros LAWIN partnerė Dovilė Burgienė, „VRP Hill + Knowlton Strategies“ valdybos pirmininkas Mykolas Katkus, advokatų kontoros SORAINEN vadovaujantis partneris Laimonas Skibarka, nepriklausomas atstovas Mindaugas Glodas, prof. Asta Pundzienė, Kauno technologijos universiteto mokslo prorektorė, Mokslo, inovacijų ir technologijų agentūros (MITA) direktorius Arūnas Karlonas ir Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos direktorius Feliksas Petrauskas.

Nugalėtojai bus paskelbti ir apdovanoti š. m. gruodžio 12 d. iškilmingame Lietuvos verslo konfederacijos renginyje Ūkio ministerijos Didžiojoje salėje (212), Gedimino pr. 38. Kviečiame atvykti ir dalyvauti apdovanojimuose!


Renginio pradžia 15 val. Apdovanojimų renginio metu savo įžvalgomis apie paslaugų sektorių dalinsis ekonomistas Gitanas Nausėda.


R.S.V.P.
El.paštu: anzelika@lvk.lt Mob.:+37068500084

Panašūs įrašai