Projektas „Aš myliu savo įmonę“ – jau antrus metus Lietuvoje organizuojamas, analogų neturintis socialinis projektas, kurio metu visų Lietuvos įmonių darbuotojai turi unikalią galimybę viešai išreikšti savo meilę įmonei pačiomis įvairiausiomis formomis: nuotraukomis, fotomontažais, videofilmukais, eilėraščiais, prezentacijomis, dainomis bei kitomis išraiškos priemonėmis.


Projekto tikslas
– stiprinti Lietuvos įmonių mikroklimatą, gerinti darbuotojų ir darbdavių santykius, ugdyti darbuotojų lojalumą, komandinę dvasią. Šis projektas skatina prisijungti ne tik darbuotojus, bet ir darbdavius į smagią akciją, taip pat parodyti visuomenei vidinę organizacijos kultūrą, puoselėjamas vertybes, darbuotojų lojalumą ir entuziazmą.

  

 

APIE KONKURSĄ
Jeigu Jūs mylite savo įmonę ir norite apie tai garsiai pranešti plačiajai visuomenei, šis konkursas kaip tik Jums!
Vidinę organizacijos kultūrą, puoselėjamas vertybes ar tiesiog GERĄ jausmą atspindintį pristatymą sukurti bei talpinti projekto tinklalapyje galite šiomis formomis:
– Video – Youtube.com, vimeo.com nuorodos;
– Audio – mp3 failai;
– Nuotraukos – jpg.,  png.;
– Tekstas;
– Failai -.txt, .doc, .pdf, .odt, .docx, .ppt
Kiekis, trukmė ir kiti apribojimai netaikomi – laisvė kūrybiškumui!

KADA ?
Nuo birželio 3 d. iki spalio 1 d. įmonės gali registruotis bei talpinti, pildyti  savo pirmuosius prisistatymus tinklalapyje www.myliusavoimone.lt
Nuo liepos 15 d. iki spalio 7 d. tinklalapyje www.myliusavoimone.lt visuotiniu balsavimu yra išrenkama 12 kūrybiškiausiai meilę pristačiusių įmonių

NUGALĖTOJŲ RINKIMAI IR APDOVANOJIMAI
Pasibaigus visuotiniam balsavimui Komisija paprasta balsų dauguma išrenka keturias mylimiausias 2014 m. įmones – po vieną kiekvienoje kategorijoje. Nugalėtojai apdovanojami diplomu ir specialiu prizu spalio 16 d. tarptautinės konferencijos metu.

KONKURSO NUOSTATAI

 

 

Panašūs įrašai