Projektas „Aš myliu savo įmonę“ – trečius metus Lietuvoje organizuojama socialinė iniciatyva verslui. Kiekvienais metais projektas suburia vis gausesnį dalyvaujančių įmonių būrį. Analogų Lietuvoje neturinčio konkurso metu visų Lietuvos įmonių darbuotojai turi unikalią galimybę viešai išreikšti meilę savo kompanijai keliomis skirtingomis formomis: nuotraukomis ar videofilmukais.

Projekto tikslas
Stiprinti Lietuvos įmonių mikroklimatą, gerinti darbuotojų ir darbdavių santykius, ugdyti darbuotojų lojalumą ir komandinę dvasią. Šis projektas skatina prisijungti ne tik darbuotojus, bet ir darbdavius į smagią akciją, taip pat – parodyti visuomenei vidinę organizacijos kultūrą, puoselėjamas vertybes ir kuriamas įmonės tradicijas.

 


Projekto eiga

Visi meilės prisipažinimai bus talpinami portale lrytas.lt, šioje svetainėje ir socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Kiekvienoje kategorijoje 5 daugiausiai balsų surinkusios įmonės pereis į kitą etapą, kuriame lauks akyla komisijos akis. Kompetentinga komisija iš finalistų išrinks geriausius meilės prisipažinimus – po vieną kiekvienoje kategorijoje. Konkursas atskleis, kokios įmonės Lietuvoje yra pačios mylimiausios!

Projekto patirtis atskleidžia spartų konkurso augimą. 2013 metų konkurse dalyvavo 35 Lietuvos įmonės, o praėjusiais – 2014 – metais tarpusavyje varžėsi jau net 71 Lietuvos įmonės darbuotojai. Mikro įmonių kategorijoje laimėjo „Vaikystės delnuose“, mažų įmonių kategorijoje – „OMD“, vidutinių įmonių kategorijoje mylimiausia įmone tapo „Sabelijos prekyba“, o didžiausių įmonių kategorijoje laimėtojų vardą užsitikrino „Lietuvos geležinkeliai“.

Projekto idėja gimė Prancūzijoje, kur sėkmingai startavo bei didelio vietinės ir tarptautinės žiniasklaidos dėmesio sulaukė iniciatyva „J’aime Ma Boîte” (liet. „Aš myliu savo kompaniją“). Ši akcija įgyvendinama minint tarptautinę Europos įmonės dieną.

Savo darbą mylintys darbuotojai – vienas pagrindinių verslo sėkmės rodiklių!

Parodyk visai Lietuvai, kaip myli savo įmonę ir kaip stipriai įmonė myli Tave!

Kontaktai:
Julija Šurnienė
Lietuvos verslo konfederacijos verslo renginių direktorė,
julija@lvk.lt, 852121111

 

Panašūs įrašai