Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius gruodžio 16 dieną susitiko su Lietuvos verslo konfederacijos prezidentu Valdu Sutkumi ir generaliniu direktoriumi Algimantu Akstinu bei aptarė 16-os Lietuvos Vyriausybės kadencijos laikotarpiu kartu nuveiktus darbus, ministerijos įgyvendintas priemones siekiant efektyvesnės ekonominės diplomatijos, ateities iššūkius ir planus.
 
L. Linkevičius padėkojo Lietuvos verslo konfederacijos vadovams už aktyvų dalyvavimą Ekonominės diplomatijos tarybos veikloje bei teikiamus pasiūlymus, kaip pagerinti atstovavimą Lietuvos ekonominiams interesams užsienyje.
 
„Glaudi valstybės institucijų komunikacija su verslu – būtina sąlyga siekiant užtikrinti Lietuvos eksporto augimą. Tikiuosi, kad ir toliau sėkmingai bendradarbiausime bei kartu įveiksime iššūkius, su kuriais susiduria lietuviškų prekių ir paslaugų eksportuotojai užsienio rinkose“, – pabrėžė ministras.
 
Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas L. Linkevičiui įteikė padėką už ministerijos partnerystę ir bendradarbiavimą su šia verslo asocijuota struktūra.

Panašūs įrašai