Balandžio 20 d. vykusioje „International Financial Law Review“ (IFLR) apdovanojimų ceremonijoje advokatų kontorų grupė „Ellex“ pripažinta metų Baltijos šalių advokatų kontora. Šis apdovanojimas skiriamas advokatų kontoroms, dirbančioms su sudėtingais tarptautiniais sandoriais, kurie reikalauja novatoriškų sprendimų.
 
Tai trečiasis apdovanojimas, kurį gauna „Ellex“ per pastaruosius metus. 2016 metų pabaigoje Baltijos šalių advokatų kontorų grupei įteiktas prestižinis „Mergermarket“ apdovanojimas – metų įmonių susijungimų ir įsigijimų teisinė patarėja Baltijos šalyse (angl. Baltics M&A legal adviser of the year 2016). O šiemet pavasarį „Chambers Europe“ apdovanojimų ceremonijos metu „Ellex“ įvertinta kaip metų advokatų kontora Baltijos šalyse pagal klientų aptarnavimą. Šis apdovanojimas teikiamas sulaukus itin gerų klientų atsiliepimų apie konkrečią advokatų kontorą.
 
„Apdovanojimu vertinamos įmonių teisės, įmonių susijungimų ir įsigijimų bei bankininkystės ir finansų praktikos sritys, kurios pernai pasižymėjo itin sudėtingais tarptautiniais sandoriais. Esame pamaloninti, kad mūsų pastangos klientams suteikti aukščiausios kokybės paslaugas pritaikant novatorišką požiūrį ir sprendimus buvo įvertintos ir IFLR“, – teigia „Ellex Valiunas“ vadovaujantysis partneris Rolandas Valiūnas.
 
IFLR – nuo 1982 metų leidžiamas vienas įtakingiausių leidinių įmonių teisininkams ir finansų rinkose dirbantiems advokatams. Jame pateikiama aktuali informacija apie naujausius sandorius, reguliacinius pasikeitimus ir interviu su teisininkais iš viso pasaulio.  

Panašūs įrašai