Tarptautinį tyrimą atliekantis nepriklausomas Nyderlandų institutas „Top Employers Institute“ paskelbė geriausių darbdavių (angl. Top Employers) sąrašą, į kurį ketvirtus metus iš eilės pateko abi Lietuvoje veikiančios „Philip Morris International“ atstovybės.


Geriausių darbdavių sąrašas sudaromas atliekant išsamų, visame pasaulyje pirmaujančių įmonių, tyrimą. Jo metu institutas vertina kompanijas, kurios sukuria išskirtines darbo sąlygas, prisideda prie darbuotojų augimo ir profesinio tobulėjimo, bei nuolat siekia gerinti įdarbinimo praktikas.
Šiemet geriausio darbdavio sertifikatus gavo daugiau nei 1300 įmonių iš 116 šalių visame pasaulyje. Iš jų buvo sertifikuotos 45 „Philip Morris International“ atstovybės, veikiančios Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje ir Pietų Amerikoje.


„Top Employers Institute“ tarptautinio verslo plėtros direktoriaus Dennis Utter teigimu, visos sertifikuojamos kompanijos yra vertinamos pagal aukščiausius tarptautinius „HR Best Practices Survey“ standartus. Tyrime dalyvaujančios įmonės turi atitikti griežtus talentų valdymo strategijų kūrimo, darbo jėgos planavimo, naujų darbuotojų integravimo, mokymosi ir tobulėjimo programų, atlyginimų bei priedų sistemų sudarymo ir lyderystės ugdymo sritims taikomus kriterijus. Tarptautinės audito bendrovės „Grand Thornton“ atliekamas auditas užtikrina gautų rezultatų skaidrumą ir vientisumą.
„Mūsų atliktas tyrimas patvirtino, kad UAB „Philip Morris Lietuva“ ir UAB „Philip Morris Baltic“ darbuotojai turi išskirtinę darbo aplinką bei galimybę dalyvauti kūrybinėse iniciatyvose, apimančiose įvairias motyvavimo ir veiklos vertinimo sistemas, kurios puikiai atspindi „Philip Morris“ organizacijos kultūrą“, – sakė D.Utter.
„Mes kryptingai siekiame sukurti aplinką, kurioje darbuotojai matytų aiškias karjeros galimybes, galėtų mokytis ir tobulėti ne tik kaip profesionalai, bet ir kaip asmenybės, turinčios savo pomėgius ir svajones. „Philip Morris“ Lietuvoje siūlo išskirtines nuolatinių mokymų programas ir diegia bei stiprina įvairias lyderystės ugdymo iniciatyvas. Šis pripažinimas patvirtina, jog kompanijos pastangos yra teisingos ir vertinamos. Mes tuo didžiuojamės“, – sakė Generalinis direktorius Baltijos šalims, Mindaugas Dacys.

„Top Employers“ statusas yra suteikiamas vieneriems metams. Daugiau informacijos: http://www.top-employers.com


„Philip Morris International“ (PMI) yra pirmaujanti tarptautinė tabako kompanija, gaminanti šešias iš 15 pasaulyje perkamiausių cigarečių rūšių, ir parduodanti savo produkciją daugiau nei 180 rinkų. Kartu su tradicinių cigarečių gamyba ir prekyba, PMI užsiima ir potencialiai sumažintos rizikos produktų („RRP – reduced risk product“) vystymu ir komercializavimu. RRP – tai terminas, kurį PMI naudoja apibūdinti tabako produktams, potencialiai mažiau žalingiems už įprastas cigaretes. Pasitelkdama įvairių sričių produkto vystymo šakas ir įkūrusi mokslinių tyrimų centrus, PMI siekia pasiūlyti plataus spektro RRP produktų portfelį. Daugiau informacijos rasite adresu www.pmi.com ir www.pmiscience.com.


Daugiau informacijos:
Kęstutis Straigis
Korporacijos reikalų vadovas Lietuvai
Tel.: + 370 (5) 2109 587, el. paštas: kestutis.straigis@pmi.com

Panašūs įrašai