2013 metais sėkmingai įgyvendintas ir pluoštą teigiamų emocijų bei naudingų rezultatų atnešęs CREAzone, kurio metu patyrę lektoriai ir mentoriai padėjo studentams žengti pirmuosius žingsnius link verslumo ir kūrybiškumo – sugrįžta atsinaujinęs! Lietuvos verslo konfederacija ir Kauno technologijų universitetas sutelkė savo sukauptą patirtį, siekiant užtikrinti sėkmingą projekto eigą Lietuvoje, Ventsipilio aukštoji mokykla ir Latvijos prekybos ir amatų rūmai sieks projekto sėkmės Latvijoje.
 
CREAzone Reinvent – tęstinis projektas, kuris sieks tradicinio verslo modelius „išrasti” iš naujo ir sujungti su šiuolaikiškomis, inovatyviomis verslo idėjomis, būtent atsinaujinimo motyvas atsispindi ir pačiame antrojo CREAzone pavadinime – Reinvent.
 
Naujasis CREAzone Reinvent, skirtingai nei pirmtakas, apima ne tik Lietuvos teoriją, bet yra tarptautinis ir bus vykdomas kartu su kaimyninės Latvijos pasienio regionais. Išaugęs projektas sprendžia itin aktualias socialines ir ekonomines problemas: prisideda prie jaunimo nedarbo lygio (lyginant su didžiaisiais miestais) mažinimo, skatina jaunimo verslumą, atveria nepanaudotą vietinės rinkos potencialą, teikia įvairiapusę pagalbą konsultacijų ir mokymų metu. Būtent mokymų ciklas, sudarytas iš penkių etapų, yra vienas kertinių CREAzone. Reinvent momentų, kuris projekto dalyviams padeda „minkštųjų gebėjimų” pagrindą ir atveria kelią į savo verslo pradžią, bet apie kiekvieną iš jų plačiau:
 
Šiuo metu, startuojant projektui, esame pirmame mokymų ciklo žingsnyje – BE BETTER etape, kurio metu vyksta registracija dalyvavimui projekte (atidaryta nuo rugsėjo 24 iki spalio 14 dienos 23 val. 59 min.). Registracija į projektą vyksta čia.

 

CREAzone #reinvent
Spalio 22 d., pasibaigus projekto dalyvių atrankai, bus skelbiamas atrinktųjų sąrašas, kurie lapkričio mėnesį dalyvaus intensyviuose dviejų savaičių mokymuose. Atrinkti dalyviai būsimų mokymų grafikus ir kitą aktualią informaciją gaus registracijos formoje nurodytu el. paštu.
 
Nelauk ilgiau – paversk savo verslo idėją realybe!*
 
*Mes tau padėsime!
 
Projekto mokymų ciklo etapai:
 
 
Daugiau informacijos:
TINKLALAPYJE: reinvent.creazone.lt
EL. PAŠTU:  reinvent@creazone.lt

Panašūs įrašai