Ar Jūsų įmonei (ne)reikia socialinės atsakomybės?
„Mano organizacija gali apsieiti be socialinės atsakomybės iniciatyvų“, – mąstote. Ar visgi kirba abejonė?
Žinote, kad socialinės atsakomybės iniciatyvos kainuoja brangiai, administruoti jas reikalingi resursai, o siekiamas efektyvumas pelno ir nuostolio ataskaitoje neatsispindi.
Čia Jūsų pirmas žingsnis nieko nekainuos.
Tačiau tyrimai ir studijos (Natural marketing institute, 2008) rodo, kad 1 iš 5 pirkėjų šiandien renkasi produktą tos įmonės, kuri taiko socialinės atsakomybės principus. Vis didesnė dalis X ir Y kartos atstovų linkę vartoti tuos produktus ar paslaugas, kurios grindžiamos skaidria veikla, sąžininga kainodara bei glaudžiais santykiais su tiekėjais ar paslaugų platintojais.

Nelaukite, kol kiti Jus aplenks!
Socialiai atsakingas įmonės elgesys – tai mažiau galvos skausmo ir didesnis kliento pasitikėjimas. Tai slaptas dabarties ginklas, padedantis laimėti konkurencinėje kovoje ar net visai jos išvengti.
Neišvengiamai atėjo laikas į Jūsų darbotvarkę įtraukti punktą apie įmonės socialinę atsakomybę.
Nelaukite, kol kiti Jus aplenks – pradėkite veikti jau dabar ir dalyvaukite įmonių socialinės atsakomybės projekte! Registruokitės!

Kam skirta mokymų programa?
Mokymų programa skirta smulkaus ir vidutinio verslo ir valstybės valdomų įmonių vadovams ir darbuotojams, personalo vadovams, administravimo ir žmogiškųjų išteklių specialistams, rinkodaros specialistams, komunikacijos specialistams, vidurinės grandies vadovams, vadybininkams, dirbantiems rinkodaros, produktų kūrimo, prekių ženklų vystymo, pardavimų ar klientų aptarnavimo srityse.
Programos tikslas – suteikti gebėjimus mažiausiomis sąnaudomis taikyti socialiai atsakingus principus komunikacijos, klientų aptarnavimo, rinkodaros aspektais.
Vienai organizacijai skirtos 4 mokymų vietos – tobulėkite kartu arba rinkitės skirtingas temas, užmegzkite naudingus ryšius.

Registracija į mokymus
Projektas Nr. 08.5.1-ESFA-V-423-02-0001 „Įmonių socialinės atsakomybės skatinimas“ yra finansuojamas iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų. Projekto dalyvis tampa de minimis pagalbos gavėju.

Panašūs įrašai