Išgyvename rimtų pokyčių ekonomikoje bei versle metą ir svarbu suvokti, jog tie pokyčiai tęsis. Tai, kas šiandien vyksta energetikos ir transporto sektoriuose, besikeičiančios žaidimo taisyklės tikrai įgaus pagreitį bręstant naujiems susitarimams dėl veiksmų stabdant klimato kaitą. Ar būsime tam pasiruošę? Ar būsime tie, kurie vykstant transformacijai nukentės dėl augančių mokesčių ir besikeičiančios verslo aplinkos? O gal laiku priimsime sprendimus, kurie leis sustiprinti savo verslo pozicijas arba sėkmingai investuoti į naujus verslus, kurių, kaip tikimasi, besikeičiant verslo aplinkai gali būti labai daug?

Žurnalo VALSTYBĖ, Lietuvos nacionalinius interesus ginančio leidinio, redakcija, siekia sukurti kuo palankesnes sąlygas tam, kad Lietuvos verslas su jų organizuojamų konferencijų pagalba galėtų ne tik iš pirmų rankų gauti informaciją apie vykstančius pokyčius, bet ir siekti sutarimo su Lietuvos politikos lyderiais dėl to, kaip ir dėl kokių sprendimų bei investicijų galime sukurti verslo augimui bei visuomenės gerovei palankią ekosistemą mūsų transporto ir energetikos sektoriuose.

Nuoširdžiai kviečiame visus, kurie aktyviai veikia energetikos ir transporto versle, dalyvauti šių metų Vilniaus energetikos forume bei Lietuvos susisiekimo konferencijoje – abu renginiai vyks tą pačią dieną, kad būtų galima kuo aiškiau suvokti klimato kaitos keliamus iššūkius. Kviečiame ne tik įsigyti bilietą, bet ir išsakyti savo mintis, padėti sutelkti mūsų valstybę progresui ir tapti šio progreso lyderiais.

Nuoširdžiai linkime Jums sėkmės darbuose ir tikimės, jog kartu galime siekti, kad pažanga ir ekonominis potencialas koncentruotųsi Lietuvos versle!

Renginio organizaciniai partneriai Lietuvos verslo konfederacija ir TGS BALTIC. Informacinis partneris Žinių radijas.

Renginio programos tinkalapiuose: www.energetikoskonferencija.lt ir www.susisiekimokonferencija.lt

Panašūs įrašai