Lietuvos Respublikos Vyriausybė, įvertinusi situaciją dėl korona viruso (COVID-19) plitimo, visoje Lietuvos teritorijoje paskelbė trečiąjį (visiškos parengties) civilinės saugos sistemos parengties lygį ir nuo 2020 m. kovo 16 d. 00.00 val. iki kovo 30 d. 24 val. (su galimybe terminą pratęsti) paskelbė karantiną.

Karantino metu yra draudžiamos arba ribojamos įvairios veiklos ir dėl to šiuo metu verslui kyla vis daugiau  su tuo susijusių, įvairių klausimų.

Viruso COVID-19 staigus plitimas pasaulyje iš esmės palietė kiekvieno asmens gyvenimą ir šiuo metu verčia greitai reaguoti į besikeičiančią situaciją.

Atsižvelgdamos į tai ir siekdamos pateikti Klientams koncentruotą informaciją apie viruso keliamas rizikas verslui bei galimus tų rizikų suvaldymo būdus, LVK narės –  Advokatų kontoros „Nikitinas Legal“, WINT bei WALLESS paruošė medžiagas apie su COVID-19 susijusias rizikas verslui bei teisiniais patarimais, kaip elgtis šiuo sudėtingu laikotarpiu, siekiant sumažinti nuostolius.

Pateikta informacija ir rekomendacijos yra orientuotos į Klientų poreikius kaip įmanoma labiau sumažinti galimus neigiamus padarinius verslui ir užtikrinti kuo stabilesnį tolimesnį darbą.

WINT teisininkų patarimus karantino atveju ir parengtą informaciją kaip reikėtų elgtis šiuo sudėtingu laikotarpiu, siekiant išvengti nuostolių ar sumažinti jų atsiradimo riziką rasite šioje nuorodoje.

„Nikitinas Legal“ informaciją apie keliamas rizikas verslui ir galimas suvaldymo priemones perskaitysite paspaudę šią nuorodą.

Su WALLESS patarimais, kurie padės priimant taktinius ir strateginius sprendimus susipažinsite paspaudę šią nuorodą.

Panašūs įrašai