Lietuvos verslo konfederacija (LVK) visus, kuriems bent kiek aktualus turizmas, kviečia birželio 22 d. (pirmadienį) 10 val. sudalyvauti internetiniame seminare, kuriame bus kalbama apie bendradarbiavimo galimybes su Norvegija turizmo srityje.

Seminare, kuris vyks „Zoom“ platformoje, bus diskutuojama apie tipinio Norvegijos turisto paveikslą – pagrindines vertybes, susiformavusius prioritetus organizuojant savo poilsį, kitus svarbius bruožus, kurie apsprendžia pasirinkimus dėl poilsio vietos ir būdo.

Taip pat bus dalijamasi mintimis apie iššūkius, su kuriais susidūrė Norvegijos turizmo sektorius COVID – 19 plėtros kontekste ir kaip jie buvo sprendžiami valstybės mastu bei įžvalgomis apie bendradarbiavimo su Norvegijos turizmo agentūromis galimybes ir ypatumus.

Nuotoliniame seminare mintimis dalinsis:

Rolf Forsdahl – buvęs Norvegijos įmonių federacijos (Virke – vienijanti 24.000 įmonių ir 280.000 darbuotojų) Nacionalinės ir tarptautinės kelionių industrijos generalinis direktorius, vienas populiariausių komentatoriu turizmo tema Norvegijos TV, radijuje ir spaudoje.

Arne Sundt-Bjerck, įmonės ASB Consult vadovas ir Nacionalinės turizmo biurų ir bei užsienio turizmo atstovybių asociacijos „ANTOR Norge“ koordinatorius.

Harald Bråthen, įmonės LYNX Communications valdybos pirmininkas. Įmonė LYNX 2017-2019 m. buvo oficialus Valstybinio turizmo departamento, vėliau performuoto į „Keliauk Lietuvoje“ partneris Norvegijoje ir rūpinosi Lietuvos pozityvaus įvaizdžio formavimu bei Norvegijos turistų pritraukimu į Lietuvą.

Nacionalinės turizmo verslo asociacijos prezidentė Žydrė Gavelienė

Lietuvos Respublikos ambasadorius Norvegijos Karalystėje Jonas Paslauskas.

LVK generalinis direktorius Andrius Nikitinas.

Nuoroda į vebinarą: https://zoom.us/j/96636749442

Nuotolinį seminarą kartu su LVK organizuoja Lietuvos ambasada Norvegijoje bei Lietuvos – Norvegijos prekybos rūmai.

Panašūs įrašai