Lietuvos verslo konfederacija (LVK) kartu su Lietuvos – Norvegijos prekybos rūmais ir Lietuvos ambasada Norvegijoje birželio 22 dieną organizavo nuotolinį seminarą skirtą apžvelgti bendradarbiavimo galimybes su Norvegija turizmo srityje.

Seminare buvo aptartas tipinio Norvegijos turisto paveikslas – pagrindinės vertybės, susiformavę prioritetai organizuojant savo poilsį, kiti svarbūs bruožai, kurie apsprendžia pasirinkimus dėl poilsio vietos ir būdo. Taip pat iššūkiai, su kuriais susidūrė Norvegijos turizmo sektorius COVID – 19 plėtros kontekste ir kaip jie buvo sprendžiami valstybės mastu. Dalintasi Įžvalgomis apie bendradarbiavimo su Norvegijos turizmo agentūromis galimybes ir ypatumus.

Nuotoliniame seminare mintimis dalijosi:

Rolf Forsdahl – buvęs Norvegijos įmonių federacijos (Virke – vienijanti 24.000 įmonių ir 280.000 darbuotojų) Nacionalinės ir tarptautinės kelionių industrijos generalinis direktorius, vienas populiariausių komentatoriu turizmo tema Norvegijos TV, radijuje ir spaudoje. 

Arne Sundt-Bjerck, įmonės ASB Consult vadovas ir Nacionalinės turizmo biurų ir bei užsienio turizmo atstovybių asociacijos „ANTOR Norge“ koordinatorius.

Harald Bråthen, įmonės LYNX Communications valdybos pirmininkas. Įmonė LYNX 2017-2019 m. buvo oficialus Valstybinio turizmo departamento, vėliau performuoto į „Keliauk Lietuvoje“ partneris Norvegijoje ir rūpinosi Lietuvos pozityvaus įvaizdžio formavimu bei Norvegijos turistų pritraukimu į Lietuvą.

Nacionalinės turizmo verslo asociacijos prezidentė Žydrė Gavelienė

Lietuvos Respublikos ambasadorius Norvegijos Karalystėje Jonas Paslauskas.

Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Andrius Romanovskis

Jeigu nedalyvavote, bet įdomu išgirsti įdomias mintis apie turizmą, kviečiame pasižiūrėti vaizdo įrašą.

Panašūs įrašai