Startuoja paraiškų teikimas į pirmą kartą organizuojamus „Mažuosius socialiai atsakingo verslo apdovanojimus“. Lietuvos verslo konfederacijos organizuojamas konkursas skirtas parodyti visuomenei socialinės atsakomybės svarbą ir įvertinti įmones, nuosekliai vystančias šias iniciatyvas.

„Mes tikime, jog verslui socialinė atsakomybė nėra tik vienkartinis gerumo parodymas prieš šventes. Tai įrodo, kad net ir tokiu sunkiu laiku Lietuvos verslas rėmė iniciatyvas, padedančias puoselėti darbinę aplinką ir visuomenės gerovę“, – minėjo Lietuvos verslo konfederacijos prezidentas Andrius Romanovskis.

Įmonės bus apdovanojamos šešiose kategorijose: darbo santykių, aplinkosaugos, sąžiningos ir skaidrios veiklos, bendruomeniškumo, vartotojų teisių ir socialinių investicijų. Paraiškas vertins kompetentinga komisija, kurią paskirs Lietuvos verslo konfederacija.

Paraiškas į konkursą įmonės gali teikti iki liepos 29 d. Konkurse gali dalyvauti visos Lietuvoje veikiančios įmonės, ne mažiau nei vienerius metus vykdančios socialiai atsakingas veiklas.

Konkursą organizuoja Lietuvos verslo konfederacija kartu su partneriais, įgyvendindama projektą „Įmonių socialinės atsakomybės skatinimas“, kuris finansuojamas iš Europos sąjungos struktūrinių fondų lėšų“.

Daugiau informacijos apie konkursą ir paraiškas rasite čia.

Panašūs įrašai