Renginys jau įvykęs.

Lietuvos bankų asociacija bendradarbiaudama su „Nasdaq Vilnius“, Lietuvos banku ir „Verslo žiniomis“, organizuoja trijų renginių ciklą „Kaip pritraukti finansavimą per vertybinių popierių rinką? Patarimai verslui“.

Kviečiame Jus dalyvauti baigiamajame ciklo renginyje „First North“ rinka – alternatyva finansuoti verslo plėtrą smulkioms ir vidutinėms įmonėms“, kuris vyks gegužės 26 d. 10–12 val. nuotoliniu būdu.

Specialistai sutaria, kad Lietuvoje kapitalo rinkos galimybės šiuo metu nėra pakankamai išnaudojamos – tai ypač ryšku, kalbant apie smulkų ir vidutinį verslą. Norime suteikti daugiau žinių bei padrąsinti  pirmiesiems žingsniams.

Kapitalo rinkų ekspertai, praktikai ir patarėjai apžvelgs Nasdaq Baltijos „First North“ rinką bei pasidalys sėkmingo debiuto joje prielaidomis, pristatys vertybinių popierių įtraukimo į biržą išlaidų subsidijų labai mažoms, mažoms ir vidutinėms įmonėms galimybes, o latvių bendrovė „Virši“ atskleis savo viešojo akcijų siūlymo patirtį. Pranešėjai mielai atsakys ir į žiūrovų klausimus.

Renginyje dalyvaus:

  • Saulius Malinauskas, „Nasdaq Vilnius” vertybinių popierių biržos prezidentas
  • Jānis Vība, Bendrovės „Virši“ valdybos pirmininkas
  • Vidmantas Drizga, Advokatų kontoros „TGS Baltic” partneris, gamybos industrijos grupės vadovas
  • Kristina Račkauskaitė-Liandzbergienė, INVEGA projektų vadovė
  • Renginį moderuos Emilija Ivanauskaitė, „Nasdaq Vilnius” vertybinių popierių biržos Ryšių su klientais vadovė

Renginys – nemokamas, tačiau būtina registracija: https://verslodirbtuves.vz.lt/first-north-rinka-alternatyva-finansuoti-verslo-pletra-smulkioms-ir-vidutinems-imonems/

Maloniai kviečiame jungtis, užduoti Jums aktualius klausimus ir dalyvauti diskusijoje. Iki susitikimo!

Kiti renginiai