Informuojame Jus, kad rugsėjo 3-4 dienomis Tarptautiniai prekybos rūmai ICC Lietuva priims į Lietuva atvykstančią Nyderlandų (Olandijos) maisto pramonės delegaciją.

Šia proga rugsėjo 4d. (laikas ir vieta bus patikslinti) kviečiame jus dalyvauti Lietuvos-Nyderlandų kontaktų mugėje ir registruotis dvišaliams susitikimams su jus dominančiomis įmonėmis.

Atvykstančios Nyderlandų kompanijos atstovauja tautinių maisto produktų, kepinių, konditerijos gaminių, saldainių, prieskonių, mėsos ir ˛ uvies produktų, grybų, sūrio, alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų ir kt. Tikslesnę informaciją bei įmonių apra š ymą ir interesus rasite dalyvio registracijos anketoje . Taip pat susidomėjusiems gali būti atsiųsta detalesnė informacija apie jus dominančią Nyderlandų kompaniją.

Dalyvių registracija iki rugpjūčio 30 d ., atsiuntus u˛pildytą registracijos anketą el. pa š tu g.zaleckas@tprl.lt arba faksu (8 5) 212 26 21 Tarptautiniams prekybos rūmams ICC Lietuva.

Dalyvavimas renginyje nemokamas .

Prašome informacija pasidalinti su savo kolegomis ar partneriais, jei manote, jog ji dėl vienų ar kitų prie ˛ asčių jų nepasiekė ir galėjo būti jiems naudinga.

Mielai atsakysime į iškilusius klausimus. Papildoma informacija ar galimi pakeitimai bus prane š ti registracijos metu jūsų pateiktais adresais. Mūsų telefonas pasiteiravimui  (5) 212 11 11.

Tikimės jūsų susidomėjimo.

Pagarbiai,
Gintautas Zaleckas

Tarptautiniai prekybos rūmai
Projektų vadovas

Tel: (5) 212 1111;
Fax: (5) 212 2621;
El.paštas: mailto:g.zaleckas@tprl.lt

Panašūs įrašai