2006 m. liepos 9 – 14 d. Japonijos-Lietuvos draugystės asociacijos narių delegacija lankėsi Lietuvoje. Šiai asociacijai vadovauja buvęs Japonijos verslininkas ir parlamentaras p. Seiichi Mizuno. O dauguma šios asociacijos narių – iškilūs verslo atstovai (pvz. buvęs Nissan viceprezidentas, Jaguar atstovas Japonijoje p. Sakamizu ir kiti), turintys didžiulę verslo patirtį, kontaktus ir įtaką Japonijos verslo sluoksniuose.

Delegacijos iš Japonijos vizito tikslas ir interesai – skatinti Lietuvos ir Japonijos ekonominius bei kultūrinius ryšius. Ši asociacija organizavo priėmimus, susitikimus ir teikė kitokią pagalbą per paskutinius penkerius metus Japonijoje oficialiai besilankantiems Lietuvos vadovams, politikams ir verslininkams. Japonijos delegacijos narius mandagumo susitikimui (“courtesy call”) priims LR Prezidentas ir LR Ūkio ministerijos valstybės sekretorius.

Atvykstančios delegacijos sudėtyje besidomintys: turizmo ir viešbučių sektoriumi, aukštųjų technologijų ir lazerių pramone, meno ir kino klausimais, galimybėmis investuoti Lietuvoje.

2006 liepos 13 d. ICC Lietuva organiz avo Lietuvos pristatymą Japonijos-Lietuvos draugystės asociacijos nariams . O taip pat įvyko japonų delegacijos narių susitikimas su Lietuvos asocijuotų verslo organizacijų (asociacijų, konfederacijų ir pan.) vadovais (ir / arba jų paskirtais administracijos atstovais).

Panašūs įrašai