Didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos TEO teikiamos paslaugos „Interaktyvioji GALA“ klientai turės galimybę raiškiuoju (angl. HD) formatu matyti svarbiausius metų sporto ir muzikos įvykius: „Eurovizijos“ pusfinalius ir finalinį koncertą, Londono vasaros olimpines žaidynes, dėl kelialapių į jas Venesueloje susirungsiančių vyrų krepšinio rinktinių kovas bei lemiamas Europos futbolo čempionato kovas.

Transliacijos, kurias Lietuvoje galės matyti tik TEO klientai, bus rodomos specialiai joms sukurtais TV kanalais „LTV HD“ ir „Lietuvos ryto TV HD“.

„Eurovizijos“ konkurso transliacijos iš Baku vyks jau gegužės 22, 24 ir 26 dienomis. Europos futbolo čempionato Lenkijoje ir Ukrainoje pusfinaliai ir finalas vyks birželio 27 – liepos 1 dienomis. Lietuvos rinktinės kovos Venesueloje bus transliuojamos liepos 2-8 dienomis, o Londono vasaros olimpinės varžybos sporto sirgalius prie ekrano pritrauks nuo liepos 27 iki rugpjūčio 12 dienos.

Raiškiuosius kanalus matys visi „Interaktyvioji GALA“ klientai, kuriems paslaugos teikiamos šviesolaidiniu ar sparčiu plačiajuosčiu ryšiu, savo namuose turintys televizorius, gebančius rodyti raiškiuoju formatu ir užsisakę HD kanalų rinkinį, rodomą be jokių papildomų mokesčių. Prieš transliacijas klientams tereikės paleisti iš naujo priedėlius, tokiu būdu sąraše atsidurs ir naujieji raiškiojo turinio kanalai.

Be to, „Eurovizijos“ pusfinalius ir finalą „Interaktyvioji GALA“ klientai galės peržiūrėti ir po jų transliacijų, naudodamiesi papildoma paslauga „Videonuoma“. Šiuos įrašus bei tiesiogines transliacijas TEO klientai matys be jokių papildomų mokesčių.

TEO yra viena pirmųjų bendrovių Lietuvoje, suteikusi galimybę savo klientams mėgautis šiomis naujausiomis televizijos technologijomis be jokių papildomų mokesčių. Televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai nuolat turi galimybę matyti 5 raiškiosios TV kanalus: „Discovery HD Showcase“, „National Geographic Channel HD“, „History HD“, „iConcerts HD“ ir „Eurosport HD“.

Daugiau informacijos apie TEO teikiamas skaitmeninės televizijos paslaugas ir raiškiuosius kanalus – tinklalapyje www.gala.lt arba mokamu TEO privačių klientų aptarnavimo telefonu 1817.

Panašūs įrašai