DATA: 2014 m. gegužės 27 d.
VIETA:
Viešbutis Artis Centrun Hotels, Liejyklos g. 11/23, Vilnius

 Organizatorius: Partneriai:  
     
Versle konkuruojama ne tik inovacijomis, drąsiais sprendimais ar sukaupta patirtimi. Šiandien vis dažniau susiduriame su nesąžiningais konkuravimo būdais, kuomet perviliojami darbuotojai, neteisėtai perimama įmonės „know how“, kopijuojami prekių ženklai, pakuotės ar kitaip nesąžiningai siekiama pasinaudoti kito ūkio subjekto turimu konkurenciniu pranašumu. Teismų praktika tokio pobūdžio bylose labai dinamiška, todėl seminaru norima atkreipti verslininkų dėmesį į dažniausiai pasitaikančias verslo apsaugos klaidas bei pateikti naudingus patarimus, galinčius sumažinti nesąžiningo konkuravimo riziką ir padėti išvengti galimų išlaidų, ginantis nuo pasikėsinimo į sukurtą verslą.


Seminaro metu bus aptariama:
– Aktuali teisminė praktika nesąžiningos konkurencijos bylose;
– Pagrindinės problemos, kylančios ginantis nuo nesąžiningos konkurencijos;

– Praktinės darbuotojų perviliojimo, netekimo problemos ir jų prevencija;
– Teisinis reglamentavimas, įtvirtintas Lietuvos Respublikoje.


Seminaras skirtas: Įmonių vadovams, personalo vadovams, įmonių teisininkams.



Marius Liatukas,
tarptautinės advokatų kontoros „Magnusson ir partneriai“ partneris. Marius atstovauja klientų interesams civilinėse bylose dėl įvairiose verslo srityse nesąžiningos konkurencijos veiksmais padarytų žalų atlyginimo. Marius taip pat specializuojasi ginčų sprendime transporto sektoriuje, intelektinės nuosavybės apsaugos ginčuose, teisminiuose procesuose su bankiniu sektoriumi.

 

Laura Duksaitė – Iškauskienė — Master Class Lietuva, tiesioginės darbuotojų paieškos agentūros vadovė. Personalo paieškos srityje dirba jau daugiau nei 10 metų. Konsultuoja klientus aukščiausio ir vidutinio lygio vadovų paieškos klausimais. Lietuvos verslo konfederacijoje yra žmogiškųjų išteklių komisijos pirmininkė. Laura studijavo psichologiją Vilniaus ir Konstanz (Vokietija) universitetuose.

DALYVAVIMO SĄLYGOS:
320 LTL
ne nariams
290 LTL
Lietuvos verslo konfederacijos nariams

Registracija el. paštu: julija@lvk.lt iki 2014 m. gegužės 22 d.


Registruojantis prašome nurodyti dalyvio vardą, pavardę, pareigas, atstovaujamos įmonės pavadinimą ir kontaktus.

 

Panašūs įrašai