www.plef.ltwww.plef.lt

PLEF 2014. Mintys. Žodžiai. Darbai
Jau šeštasis Pasaulio lietuvių ekonomikos forumas šiemet organizuojamas liepos 7d., Vilniuje. Sutraukiantis aktyvius ir pilietiškus lietuvius iš viso pasaulio, šį kartą renginys kvies diskutuoti verslo ir ekonomikos bei švietimo politikos klausimais.

Pagrindinė renginio žinutė – „Mintys. Žodžiai. Darbai“ – atspindi forumo siekį ne tik dalintis idėjomis Lietuvos pažangai ir perspektyvoms, bet ir pateikti konkrečių rekomendacijų jų įgyvendinimui. Todėl kartu su savo sričių ekspertų pranešimais renginio metu veiks ir interaktyvios darbo grupės, kuriose bus išgryninamos opiausios verslo ir ekonomikos bei švietimo politikos problemos ir ieškoma joms efektyvių sprendimų.

Forumą organizuoja Lietuvos verslo konfederacija kartu su pagrindiniais partneriais – LR Užsienio reikalų ministerija, LR Ūkio ministerija, „Global Lithuanian Leaders“ bei VšĮ „Versli Lietuva“.

Istorija
PLEF – tai unikalus, didžiausias ekonomikos renginys pasaulio lietuviams, suburiantis svarbiausius tarptautinės ir vietinės rinkos ekonomikos lyderius iš įvairių sričių, leidžiantis užmegzti vertingų kontaktų ir prisidėti prie stiprios tarptautinės Lietuvių bendruomenės pasaulyje kūrimo.

Pirmojo forumo, įvykusio 2009 m. Vilniuje, tema buvo „Konkurencinga Lietuva: inovatyvi ekonomika, efektyvus verslo vystymas ir investavimas“. 2010 m. PLEF tema – „Inovacijos ir investicijos į aukštąsias technologijas: vietinė ir globali rinka“. 2011 m. PLEF vėl buvo organizuojamas Lietuvoje su tema „Konkurencinga ateities Lietuva: investicijos į asmenybes, žinias ir inovacijas“, o 2012-aisiais pasaulio lietuviai rinkosi Čikagoje. Šiemet, kaip ir pernai, forumas organizuojamas Vilniuje.

PROGRAMA

REGISTRACIJA

Panašūs įrašai