Lietuvos verslo konfederacija pristato konferenciją HR+PR, kurioje pripažinti praktikai konferencijos dalyviams pristatys personalo vadovų ir viešųjų ryšių specialistų tarpusavio bendradarbiavimo svarbą įmonei bei dalinsis gerosios praktikos pavyzdžiais.

Pagrindinis šių metų konferencijos tikslas – analizuoti įmonių vidinės ir išorinės komunikacijos kūrimo procesą, kurį padeda formuoti personalo vadovai bei komunikacijos specialistai. Renginį vainikuos visas Lietuvos įmones vienijančio konkurso „Aš myliu savo įmonę“ apdovanojimai.

Esminiai aspektai konferencijoje: vadovavimas, tarpusavio santykiai, karjera ir tobulėjimas, darbuotojų lojalumas, organizacijos stabilumas. Konferencija įtraukia žmogiškųjų išteklių, komunikacijos specialistus ir įmonių vadovus.

Viena iš konferencijos pranešėjų – Angela Sinickas – JAV įsikūrusios tarptautinės komunikacijos įmonės „Sinickas Communications“ vadovė, organizacijos Globalios Lietuvos lyderiai nominuota už aktyvią paramą Lietuvos verslui. Angela Sinickas dirba su 25 % „Forbes“ TOP 100 didžiausių pasaulinių kompanijų. 

Ramūnas Bagdonas – didžiausios Lietuvoje integruotų telekomunikacijų, IT ir televizijos paslaugų teikėjos bendrovės TEO Personalo skyriaus direktorius. R. Bagdonas yra baigęs tarptautinę „Baltic Management Institute“ Verslo vadybos EMBA programą bei Vytauto Didžiojo universiteto Verslo administravimo ir vadybos magistro studijas, taip pat tobulinosi keliuose Jungtinės Karalystės bei Švedijos universitetuose, yra vienas iš Lietuvos personalo valdymo profesionalų.

Dr. Alisa Miniotaitė – „Academy of Management ir International Leadership Association“ narė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto dėstytoja, stažavosi Danijos, Norvegijos ir JAV universitetuose, daugiau nei 10 metų konsultuoja Lietuvos ir užsienio kompanijas, veda mokymus jų darbuotojams. A. Miniotaitės tyrimų ir profesinių interesų sritis: vadovavimas ir lyderystė, organizacijų elgsena.

Programa

Renginio data: 2014 m. spalio 16 d.
Renginio vieta: Radisson Blu Hotel Lietuva konferencijų centras, Konstitucijos pr. 20, Vilnius
Konferencija nemokama.

Registracija

Daugiau informacijos: agne@viaconventus.com, +370 640 22880

Panašūs įrašai