Data: Rugsėjo 27 d., 9:00 – 12:00

Vieta: Viešbutis „Holiday Inn“, Šeimyniškių g. 1, Vilnius

  Siekiant, kad bendradarbiavimas su eksporto partneriais vyktų sklandžiai, kiekvienas eksportuotojas turi žinoti tam tikrus teisinius bei finansinius aspektus. Šį kartą eksporto ryto metu, vyks diskusija apie galimus finansinius bei teisinius iššūkius, pradėjus vykdyti eksporto veiklą.

Patarimais, kaip sumažinti prekybos riziką eksporto rinkose, pasidalins projektų vadovas iš AB „SEB“ banko Ramūnas Gaurilius bei apie sutarčių sudarymą eksportuojant prekes į ES šalis papasakos Renata Beržanskienė, advokatų kontoros „Sorainen“ partnerė.

 

Programa:  
09:00 – 09:15  Rytinė kava, įvadas bei susipažinimas
09:15 – 10:00

 „Sutartys eksportuojant prekes į ES šalis“
Renata Beržanskienė, advokatų kontoros „Sorainen“ partnerė

Renata Beržanskienė vadovauja Komercinių sutarčių praktikos grupei, kuri apima transporto ir laivybos, distribucijos ir prekybos, informacinių technologijų ir duomenų apsaugos, intelektinės nuosavybės, farmacijos ir gyvybės mokslų teisės bei telekomunikacijų praktikos sritis. Renata teisine praktika užsiima nuo 1991 m. ir yra viena iš keturių aukščiausią tarptautinio teisės žinyno „Chambers Global“ vertinimą pelniusių ginčų teisės ekspertų šalyje.  Renata buvo Lietuvos delegacijos Europos advokatūrų ir teisės bendrijų taryboje atstovė, taip pat vadovavo Lietuvos advokatūros advokatų tarybos Tarptautinių ryšių komitetui.

10:00 – 10:15  Pertrauka
10:15 – 10:45

 „Aukso vidurio paieškos rizikingame atsiskaitymo būdų labirinte”
Ramūnas Gaurilius, AB SEB bankas projektų vadovas

Lėšų valdymo ir prekybos finansavimo departamento Apyvartinio kapitalo finansavimo skyriaus projektų  vadovas. Ramūnas Gaurilius SEB banke dirba nuo 2001 metų. Turi daugiau nei 13 metų patirties tarptautinio prekybos finansavimo srityje. Daugiau kaip 6 metai darbo su smulkaus ir vidutinio dydžio įmonėmis pritaikant Prekybos finansavimo, Faktoringo ir Lėšų valdymo sprendimus.

10:45 – 11:20     Diskusija
   
  Dalyvio mokestis: 40 Eur
Registracijos forma: http://bit.ly/2c0fKRR
Daugiau informacijos: dovile.buskeviciute@gatewaybaltic.com;
monika@lvk.lt
   
 Organizatoriai:    
 Partneriai:

 

   

 

Kiti Eksporto ryto renginiai:
•    Eksporto keliai veda į Daniją (spalio mėn.)
•    Tarptautinių parodų nauda ir efektyvumas? (lapkričio mėn.)

 

Panašūs įrašai