Kasmet kovo 22 d. švenčiama Pasaulinė vandens diena. Šios dienos tikslas yra skatinti sąmoningą požiūrį į vandenį ir jo didžiulę svarbą kiekvienam iš mūsų.
„Džiaugiamės, kad būtent tokią dieną, Lietuvos verslo konfederaciją (LVK) papildė naujas narys – UAB „Research and Production Company MELT WATER“, mokslinių tyrimų ir gamybos įmonė, kurios specializacija – sveikų ir inovatyvių produktų gamyba. Vienas pirmųjų įmonės gaminių – premium klasės ledynų tirpsmo vanduo. Kartu dirbdami galime didinti visuomenės sąmoningumą  ne tik apie sveikatą, aplinkosaugą, vandens tausojimą ir jo svarbą, bet ir apie verslo skaidrumo, inovacijų puoselėjimą“, – pažymėjo LVK generalinis direktorius Andrius Nikitinas.
Prie  didžiausios paslaugų, prekybos ir aukštųjų technologijų įmones vienijančios verslo organizacijos Lietuvoje, prisijungė ir UAB „Ri Invest“ bei  Asociacija „Baltic gastronomy leaders“. Nuo praėjusių metų I ketvirčio į LVK buvo priimti 31 nauji nariai.
LVK – didžiausia paslaugų, prekybos ir aukštųjų technologijų įmones vienijanti verslo organizacija Lietuvoje. Ji yra Tarptautinių prekybos rūmų (International Chamber of Commerce – ICC) oficiali atstovė ir dalyvauja Pasaulio rūmų federacijos (World Chamber Federation) veikloje. Šiuo metu Lietuvos verslo konfederacija atstovauja daugiau kaip 3,5 tūkst. Lietuvos bendrovių.
 

Panašūs įrašai