Gražia rudens tradicija tapęs Lietuvos komercijos Rūmų Jungtinėje Karalystėje kartu su Lietuvos verslo konfederacija organizuojamas labdaros pokylis vėl atveria duris pagalbai vaikams. 2018 m. lapkričio 23 d. Londone vyksiančio renginio metu svečiai tiek iš Lietuvos, tiek iš Anglijos kvies padėti organizacijos „Gelbėkit vaikus“ globojamiems vaikams.

Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio labdaros pokylio Londone globėjai

Prezidentas Valdas Adamkus

Lietuvos ambasada Jungtinėje Karalystėje

Šiam labdaros vakarui kiekvienais metais palaikymą išsako garsūs visuomenės veikėjai ir politikai, o vykstančio aukciono metu savo kūryba dalinasi žymūs Lietuvos menininkai, o šventinę nuotaiką šiemet kurs dainininkai Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis, pasirodymą surengs skrabalų virtuozas Regimantas Šilinskas, o vakarą ves žurnalistas ir „Laisvės TV“ įkūrėjas Andrius Tapinas. Visa tai leidžia padėti tiems, kuriems labiausiai tos pagalbos ir palaikymo reikia tiek finansine, tiek moraline prasme. Šiemet labdaros pokylio metu surinktos lėšos bus skirtos vaiko teisėms atstovaujančiai visuomeninei organizacijai „Gelbėkit vaikus“. Surinktas lėšas planuojama skirti vaikams, kurie auga sunkumų patiriančiose šeimose bei organizacijos remiamiems dienos centrams.

Londone ne vienerius metus vykstančio labdaros pokylio dalyviai lėšas jau yra rinkę: emocinės paramos tarnybai „Jaunimo linija“, onkologinėmis ligomis susirgusiais mažyliais besirūpinančia „Mamų unija“. 2017 m. 43 tūkst. eurų buvo suaukota tam, kad Vaikų ligoninės Onkohematologijos skyriaus Kaulų čiulpų transplantacijos poskyrio darbuotojai palatų baldus galėtų padengti specialiu antibakteriniu paviršiumi.

Dėkojame šiais metais labdaros aukcionui savo kūrinius, asmeninius daiktus padovanojusiems kūrėjams ir visuomenės veikėjams.

AČIŪ

Stiklo skulptoriui Remigijui Kriukui

Grafikei Editai Suchockytei

Dailininkui Jonui Kunickui

Lėlių kūrėjai Olei Petrėnienei

Lenktynininkui Benediktui Vanagui

Dailininkui Algiui Kriščiūnui

Menininkui Vladui Mackevičiui

Menininkui Arūnui Kacinskui 

Menininkui Mark Sagona

Lietuvos atkūrimo šimtmečio labdaros pokylis Londone
Savoy Place, 2 Savoy Pl, London WC2R 0BL
Jungtinė Karalystė

Įsigykite bilietus

Organizatoriai:

Informacinis remėjas – Lrytas

Panašūs įrašai