Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija kviečiame įmones dalyvauti Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimų konkurse

 Kasdienėje savo veikloje socialinės atsakomybės principus taikančios įmonės kviečiamos dalyvauti Nacionalinių atsakingo verslo apdovanojimų konkurse ir iki spalio 11 d. teikti paraiškas.

Šių metų konkurse varžomasi dėl penkių nominacijų: Metų darbovietė, Metų bendruomeniškiausia įmonė, Aplinkai draugiškiausia įmonė, Palankiausią emocinę aplinką kurianti įmonė ir Šeimai palankiausia darbovietė.

Konkurso dalyviai kviečiami teikti paraiškas ir laimėti vieną ar kelias nominacijas. Kiekviena iš šių nominacijų skirstoma į tris kategorijas, atskirai apdovanojant: labai mažas ir mažas įmones (iki 49 darbuotojų), taip pat vidutines (50–249 darbuotojų) bei dideles įmones (nuo 250 darbuotojų).

Išskirtinį dėmesį visuomenei, darbuotojams ir aplinkai pademonstravusi įmonė, 2021 m. prisidėjusi prie socialinės atsakomybės principų taikymo savo veikloje, bus pagerbta prestižine nominacija „Metų socialiai atsakinga įmonė“. Šis apdovanojimas skiriamas verslo subjektui, pateikusiam paraiškas į kelias ar visas nominacijas ir pasiekusiam didelę pažangą visose socialinės atsakomybės srityse.

Įmonės kviečiamos siųsti paraiškas iki 2021 m. spalio 11 d. imtinai elektroniniu paštu post@socmin.lt.

Panašūs įrašai